Despre MUSE onix-marble

Muse onix-marble este singura selectie de marmura din Romania cu aspect de onix si proprietati superioare acestuia. Caracteristica sa unica de transluciditate ii dezvaluie adevaratul potential, amplificandu-i textura de profunzime a suprafetei. MUSE onix-marble ofera echilibrul perfect dintre doua materiale, frumusetea transluciditatii onixului si rezistenta marmurei. MUSE onix-marble reprezinta un atuu in detaliile arhitecturale, adaugand valoare oricarui proiect, prin frumusetea inegalabila, durabilitate si unicitate, facandu-l sa devina special. Are o rezistenta sporita la uzura in timp, caracteristica ce o recomanda pentru cele mai complexe utilizari. Este eleganta, rezistenta, fiecare piesa avand un design aparte, ceea ce o face cu adevarat pretioasa. Indiferent de alegere MUSE onix-marble pune in opera o incomparabila si inconfundabila imagine.

 

 

Originalitate

Desi accesibila, MUSE onix-marble te invaluie in acel cadru care poate fi creat prin atribuirea materialelor exclusiviste, specifice finisajelor de lux. Avand in vedere versatilitatea, varietatea cromatica si geometrica a  materialului, diversitatea formelor ce se recompun este nelimitata. Acest material cu proprietati fizico-mecanice deosebite detine o rezistenta structurala sporita, precum si o durabilitate a suprafetei lustruite. MUSE onix-marble detine acea caracteristica unica, si anume transluciditatea, combinand luminozitatea si reflexiile de culoare ce induc senzatii vizuale remarcabile. MUSE onix-marble reprezinta cea mai buna alegere in definirea unui accent elegant in orice ambient.

Aspect rafinat

MUSE onix-marble se distinge printr-o gama cromatica variata, osciland intre tonuri de alb champagne, porto si roz intens. Transluciditatea ei difera in functie de intensitatea culorii si prezenta venaturii, dar senzatia vizuala pe care o dezvaluie anima cu originalitate ambientul. Atributele fizico-mecanice superioare, trasaturile estetice inconfundabile si usurinta cu care poate fi intretinuta, o recomanda drept cea mai potrivita alegere pentru multiple tipuri de punere in opera.

Rezistenta

MUSE onix-marble reuneste caracteristicile fizico-mecanice specifice marmurei si proprietatea de transluciditate reprezentativa onixului. Este o roca calcaroasa, cu o rezistenta medie, formata din particule fine de cristal, avand o capacitate scazuta de absorbtie a apei. Poate fi expusa aproape de o sursa de caldura sau oriunde altundeva unde temperatura poate varia. Este cel mai potrivit material pentru amenajarea oricaror ambiente, ideal celor cu grad ridicat de umiditate, conferidu-le stil si rafinament.

Textura fina

MUSE onix-marble se adapteaza perfect finisajelor de interior, precum pardoseli, pereti decorativi, glafuri, trepte si contratrepte, elemente decorative sculptate, in acelasi timp fiind utilizata cu succes si in finisajele exterioare. Varietatea impresionanta de dimensiuni, prelucrari si texturi ii confera nenumarate optiuni de intrebuintare. Poate fi integrata in segmentul rezidential, cladiri de birouri, HoReCa, lucrari publice intrunind  caracteristici estentiale ce permit montarea acesteia in zonele de trafic intens.

 

 

 

 

ROSA
Please specify image url
PORTO
Please specify image url
DELICATTA
Please specify image url
CHAMPAGNE
Please specify image url
CLASICO
Please specify image url
TOP WHITE
Please specify image url

 

 

 

 

 

CONTACTEAZA-NE

[contact-form-7 id=”822″ title=”Contact homepage RO”]

Showroom THEDA MAR:

Adresa: Soseaua de Centura nr. 1 bis Sat Chiajna, judet Ilfov, 077040

Telefon: 0372.159.920 Email: marketing@thedamar.ro

Website: www.thedamar.ro

Showroom MARMOSIM:

Adresa: Strada Cuza Voda, numar 24, 335900 Simeria, judet Hunedoara

Telefon: 0254 262.010 Email: marketing@marmosim.ro

Website: www.marmosim.ro


cariera

 

MUSE onix-marble se exploateaza din singura cariera de marmura din Romania, cu o capacitate de productie de 20.000 metri cubi de blocuri anual.

In termeni de productie, GRUPUL THEDA MAR – MARMOSIM  detine echipamente avansate de prelucrare si o echipa de experti in lucrul cu piatra, pentru toate liniile de productie.

Utilizam tehnologii de prelucrare a pietrei naturale la standarde internationale, cu exigenta remarcabila la nivelul calitatii produselor.